укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Ковальчук В.А
Тваринництво та м'ясопереробка: сучасні методи очистки стоків
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Ковальчук В.А
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 65-67.
Шифр:
36
УДК:
632.153:637.02
ББК:
36.92-43
Є складовою частиною документа:
Мясной бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясной бизнес
Дата видання головного документа
:
2012
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ С/ Ст/ сті.../ стічні води, сточные воды
Ключові слова/ О/ Оч/ очищення, очистка/ очищення стічних вод, очистка сточных вод
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.02 Машини та устаткування для технічної обробки тваринної продукції
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 632 Хвороби рослин. Шкідники рослин. Захист рослин/ 632.1 Непаразитичні хвороби. Рослинні хвороби комплексного походження/ 632.15 Атмосферні забруднення. Хімічне або промислове забруднення/ 632.153 Стічні води. Морська вода. Зрошувальні води та ін.
Ключові слова/ В/ Ві/ від.../ відстійники, отстойники
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ -43 Санітарно-технічне устаткування харчових підприємств
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'