укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Харчова хімія
Вид документа:
Навчальний посібник
Рiк видання:
2012
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Кондор
Авторський знак:
Х22
Мова:
Українська
Обсяг:
248 с.
Шифр:
36-1
УДК:
577.1:641
ББК:
36-1
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
навч. посіб.
Відомості про відповідальність
:
Л. В. Дуленко, Ю. А., Горяйнова, А. В. Полякова, В. Д. Малигіна, І. В. Дітріх
Загальна інформація
Ціна
:
48,00 грн
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ аналіз, анализ, analysis
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна продуктивність, молочная продуктивность
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочне.../ молочне виробництво, молочное производство
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ аналіз, анализ, analysis/ аналіз кормів, анализ кормов
Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічний склад, химический состав/ хімічний склад природних вод, химический состав природных вод
Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічні.../ хімічні речовини, химические вещества
УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 577 Матеріальні основи життя. Бiохiмiя. Молекулярна бiологiя. Бiофiзика/ 577.1 Хімічні основи життя. Біохімія та біоорганічна хімія в цілому
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту/ 641/642 Харчування. Харчовi продукти. Приготування їжi. Страви/ 641 Продукти харчування. Приготуваня їжі. Страви
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Чз
145265
1
0
Чз
145266
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'