Упакованые мягкие и рассольные сыры и их преимущества
Вид документа: Посібник
Мова: Російська Обсяг: С. 12-14.
Шифр: 36.81 УДК: 621.798.1 ББК: 36.818
Є складовою частиною документа: Молокопереробка Теми документа- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти харчування, продукты питания
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.818 Тара, пакування та пакувальні матеріали. Розлив, фасування. Маркування харчових продуктів.
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сири розсольні, сыры рассольные
- Ключові слова/ П/ Па/ пак.../ пакування, упаковка/ пакування м'яких сирів, упаковка мягких сыров
- Ключові слова/ П/ Па/ пак.../ пакування, упаковка/ пакування молочних продуктів, упаковка молочных продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 621 Загальне машинобудування. Ядерна технологiя. Електротехнiка. Машинобудування/ 621.7 Технологiя механiчної обробки в цiлому: процеси, iнструменти, машини та обладнання/ 621.79 З'єднання матеріалів. Обробка та остаточна обробка поверхні. Складування та зберігання. Пакування та пакувальні машини/ 621.798 Пакування та пакувальне обладнання. Тара, контейнери, матеріали, машини тощо/ 621.798.1 Тара. Контейнери. Обгорткові пакувальні матеріали. Види упаковок
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
|