укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2012
Мова:
Українська
Обсяг:
48 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Баль-Прилипко Л., Леонова Б. Активовані водні середовища у технології м'ясних продуктів
. - С. 22-26.
Ємцев В., Козлова С., Вовк В. Економічна ефективність виробництва напівфабрикантів із гідробіонтів
. - С. 36-38.
Ємцев В. Конкурентоспроможність підприємств м'ясопродуктового комплексу АПК
. - С. 10-16.
Гуменюк Г., Слива Ю. Органічне виробництво в Україні: недоліки та перспективи
. - С. 12-16.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'