головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Баль-Прилипко Л., Леонова Б.
Активовані водні середовища у технології м'ясних продуктів

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л., Леонова Б. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 22-26.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5.03 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання головного документа:2012
 Номер частини головного документа:№ 1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'