укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Аксенов В.В.
Внедрение инновационных технологий в переработку зернового сырья
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Аксенов В.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 41-43.
Шифр:
65.30
УДК:
664:001.895
ББК:
65.306.7
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2012
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка зерна, переработка зерна
Ключові слова/ В/ Вт/ вторинна сировина, вторичное сырье
УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 001 Наука та знання в цiлому. Органiзацiя iнтелектуальної працi/ 001.8 Методологія/ 001.89 Організація наукової та науково-дослідної роботи/ 001.895 Інновації
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційні.../ інноваційні технології, инновационные технологии
Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинна сировина, растительное сырье
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'