Зернові продукти і комбікорми
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2012 Мiсце видання: Одеса Видавництво: Одес. нац. академія харч.технологій
Мова: Українська Обсяг: 46 с.
Шифр: 36.82 УДК: 664.7 ББК: 36.82
Є складовою частиною документа: Зернові продукти і комбікорми
Складові частини документа:
- Єгоров Б.В., Фігурськ Л.В. Аналіз технологічних способів виробництва комбікормів для риб. - С.35-42.
- Кулаковська Т.А., Шекера С.С. Аналіз українського ринку біологічного палива з відходів сільськогосподарських і промислових підприємств. - С. 7-9.
- Левицкий А.П., Селиванская И.А., Ходаков И.В., Антохий И.А., Ванжула Ю.Н., Ковалюк Е.Н., Чайка К.А., Буяров И.О. Влияние экструдирования на кормовую ценность муки из виноградной косточки и листьев. - С. 21-22.
- Єгоров Б.В., Фігурська Л.В. Особливості формування рецептів комбікормів для форелі. - С. 13-18.
- Егоров Б.В., Левицкий А.П., Лапинская А.П., Селиванская И.А., Рягузова И.С. Способы инактивации антипитательных веществ зерна сорго. - С. 10-13.
- Єгоров Б.В., Ворона Н.В. Удосконалення технології виробництва стартових комбікормів для сільськогосподарської птиці. - С. 22-28.
- Егоров Б.В., Воецкая Е.Е., Лапинская А.П., Рягузова И.С. Экструдирование - эффективный способ подготовки зерна сорго при производстве комбикормов. - С.32-34.
Теми документа
|