Дзюба Т., Мазур Г.
Програми-передумови як загальний ключовий елемент системи управління безпекою харчових продуктів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Дзюба Т., Мазур Г. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 50-52.
Шифр: 4ц УДК: 006.036:63 ББК: 4ц
Є складовою частиною документа: Стандартизація. Сертифікація. Якість
| Назва головного документа: | Стандартизація. Сертифікація. Якість |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 4ц Стандартизація в сільському господарстві
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.03 Стандартизація відповідно до сфери компетенції органів і служб стандартизації/ 006.036 Галузеві стандарти
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, СУБХП; система упраівления безопасностью пищевых продуктов, СУБПП
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прог.../ програми-передумови, программы-предпосылки
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація сільськогосподарської та харчової продукції, стандартизация сельскохозяйственной и пищевой продукции
|