Крисанов Д.
Пищевая продукция качественная, безопасная и инновационная: проблемы стандартизации, производства и реализации
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Крисанов Д. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 42-49.
Шифр: 65.30 УДК: 338.439 ББК: 65.306.7
Є складовою частиною документа: Економіст
| Назва головного документа: | Економіст |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты/ харчові продукти рослинного походження , пищевые продукты растительного происхождения
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація сільськогосподарської та харчової продукції, стандартизация сельскохозяйственной и пищевой продукции
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|