Заболотнов Л.А., Кузнецов С.Г., Баранова И.А., Матющенко П.В.
Качество молока коров: физико-химические и технологические свойства
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Заболотнов Л.А., Кузнецов С.Г., Баранова И.А., Матющенко П.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 27-31.
Шифр: 36.95 УДК: 637.1 ББК: 36.95
Є складовою частиною документа: Ефективне тваринництво
| Назва головного документа: | Ефективне тваринництво |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
| Загальні зауваження: | Оконч. Нач. - № 2. - 2012. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молока, качество молока
- Ключові слова/ С/ Ск/ скл.../ склад, склад/ склад та властивості молока, состав и свойства молока
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молочної продукції, качество молочной продукции
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка молока, переработка молока
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти тваринництва, продукты животноводства
|