Продовольча індустрія АПК
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2012
Мова: Українська Обсяг: 44 с.
Шифр: 65.32 УДК: 338.43 ББК: 65.32-4
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
- Баль-Прилипко Л., Машенцева Н., Використання біоконсервантів для м'ясних продуктів. - С. 21-24.
- Осьмак Т., Касьянова Н., Туркова Г., Туркова Т. Перспективи використання сої у виробництві морозива. - С. 25-26.
- Приліпко Г. Показники безпеки тваринницької продукції. - С. 33-35.
- Гунько С.. Поліпшення якості пшеничного хліба, виготовленного із дефектного зерна. - С. 27-29.
- Сухенко Ю., Сарана В., Сухенко В., Гудзенко М. Раціональне устаткування для переробки насіння олійних культур. - С. 29-32.
- Войцеховская Л., Леваничев В. Хранение вареных колбасных изделий в различных искусственных оболочках. - С. 35-38.
- Подпрятов Г., Ящук Н. Що формує хлібопекарську придатність борошна. - С. 13-15.
Теми документа
|