Гунько С..
Поліпшення якості пшеничного хліба, виготовленного із дефектного зерна
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Гунько С.. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 27-29.
Шифр: 36.8 УДК: 664.664 ББК: 36.8
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість зерна, качество зерна
- Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно пшеничне, мука пшеничная
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.66 Пекарська продукція в цілому. Хліб і хлібобулочні вироби/ 664.664 Хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення або рецептури
- Ключові слова/ П/ По/ пол.../ поліпшувачі хліба, улучшители хлеба
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво хліба, производство хлеба
- Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерновий хліб, зерновой хлеб
- Ключові слова/ Д/ Де/ деф.../ дефектне зерно, дефектное зерно
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість хліба, качество хлеба
|