укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Приліпко Г.
Показники безпеки тваринницької продукції
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Приліпко Г.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 33-35.
Шифр:
36.9
УДК:
637.5
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2012
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукція, продукция/ продукція тваринництва, продукция животноводства
Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продуктів харчування, качество продуктов питания
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'