Войцехівська Л.І., Костюк О.А., Глумова Н.В.
Кунжутна жирна олія - природний антиоксидант
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Войцехівська Л.І., Костюк О.А., Глумова Н.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 65-66.
Шифр: 36.9 УДК: 637.524 ББК: 36.927
Аннотацiя: | Досліджено можливість використання кунжутної жирної олії під час виробництва варених ковбас для поліпшення їхньої якості. | Є складовою частиною документа: Вісник аграрної науки
| Назва головного документа: | Вісник аграрної науки |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість ковбас, качество колбас
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси варені, колбасы вареные
- Ключові слова/ А/ Ан/ ант.../ анти.../ антиоксиданти, антиоксиданты
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.524 Види ковбасної продукції
- Ключові слова/ О/ Ол/ олія, масло/ олія кунжутна, масло кунжутное
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|