укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Технология хранения зерна
Вид документа:
Підручник
Рiк видання:
2003
Мiсце видання:
СПб
Видавництво:
ЛАНЬ
Авторський знак:
Т38
Мова:
Російська
Обсяг:
448 с.
Шифр:
36.821
УДК:
664.7
ББК:
36.821
ISBN:
5-8114-0497-2
Аннотацiя:
Развитие хранения зерна, рассмотрены требования , предъявляемые к качеству зерна,семян и продуктам переработки зерна.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
учебник
Відомості про відповідальність
:
Под ред. Е.М. Вобликова
Загальна інформація
Ціна
:
54,20 грн
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна
Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерносховища, зернохранилища
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка зерна
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Чз
126498
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'