Машкін Ю.О., Каркач П.М., Гордієнко В.М.
Вплив пробіотика "Протекто-Актив" на забійні та м'ясні якості курчат-бройлерів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Машкін Ю.О., Каркач П.М., Гордієнко В.М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 8-10.
Шифр: 46.8 УДК: 636.52/.58.087.8 ББК: 46.8-4
Є складовою частиною документа: Сучасне птахівництво
| Назва головного документа: | Сучасне птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ проб.../ пробіотики, пробиотики
- Ключові слова/ К/ Ку/ кур.../ курчата-бройлери, цыплята-бройлеры
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.8 Птахівництво/ 46.8-4 Годівля і утримання птиці
- Ключові слова/ С/ Су/ суб.../ субпродукти, субпродукты
- Ключові слова/ Г/ Го/ год.../ годівля, кормление/ годівля птиці, кормление птицы/ годівля курчат, кормление цыплят
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.5 Свійські (домашні) птахи/ 636.52/.58 Кури
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забійна маса, убойная масса
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забійні якості курчат-бройлерів, забойные качества цыплят-бролеров
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні якості, мясные качества
- Ключові слова/ Ж/ Жи/ жива маса, живая масса/ жива маса птиці, живая масса птицы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування/ 636.087 Промислові побічні продукти ( субпродукти ) як корми. Корми тваринного походження. Добавки, наповнювачі/ 636.087.8 Антибіотичні корми. Біологічні препарати. Гормони
|