Грищенко Ф.В.
Система простежуваності у кормових і харчових ланцюгах: основні вимоги
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Грищенко Ф.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 25-29.
Шифр: 36 УДК: 664.006.03 ББК: 36
Є складовою частиною документа: Зернові продукти і комбікорми
| Назва головного документа: | Зернові продукти і комбікорми |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво кормів, производство корм
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво харчових продуктів, производство пищевых продуктов
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.03 Стандартизація відповідно до сфери компетенції органів і служб стандартизації
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
|