головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Масліков М. М.
Сучасні способи холодильного оброблення м'ясопродуктів ( Закінчення, початок див. № 4/2005 )

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Масліков М. М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 40-41
Шифр: 36.92 ББК: 36.92
Аннотацiя:Охолодження м'яса із застосуванням харчових покриттів, використання хімічних консервантів та зберігання в газовому середовищі
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Мясное дело
 Дата видання головного документа:2005
 Номер частини головного документа:5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'