Продовольча індустрія АПК
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2012
Мова: Українська Обсяг: 47 с.
Шифр: 65.32 УДК: 338.43 ББК: 65.32-4
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
- Баль-Прилипко Л., Гармаш О., Леонова Б. Інноваційні технологічні рішення при виробництві варених ковбас. - С. 13-16.
- Сухенко В. Підвищення довговічності різальних інструментів м'ясоподрібнювальних машин. - С. 30-32.
- Григоренко С., Попова В., Фефелов А., Боровикова Н. Применение магнитных полей для повышения качества спирта. - С. 18-21.
- Ємцев В. Рівень конкурентоспроможності цукробурякового комплексу України. - С. 4-7.
- Михнева Е., Лебская Т. Рынок рыбы, морепродуктов в Украине и перспективы его развития. - С. 8-11.
- Гунько С., Завгородній В., Тринчук О. Як обробляти печериці для зберігання. - С. 40-43.
- Шпачук Л., Осьмак Т. Як сироп змінює колір згущеного молока. - С. 24-26.
Теми документа
|