Низкое качество мясной продукции у откармливаемых свиней посое убоя
Вид документа: Стаття періодики
Мова: Російська Обсяг: С. 6-12.
Шифр: 46.5 УДК: 636.2.08:637.513 ББК: 46.5+36.920.1
Є складовою частиною документа: Ефективне тваринництво
| Назва головного документа: | Ефективне тваринництво |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- Ключові слова/ Г/ Го/ год.../ годівля, кормление/ годівля свиней, кормление свиней
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.5 Свинарство
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій свиней, убой свиней
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прот.../ протеїн, протеин/ протеїнове живлення, протеиновое питание
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- Ключові слова/ С/ Ст/ стр.../ стрес, стресс/ стреси у свиней, стрессы у свиней
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.4 Свинi
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса свиней, качество мяса свиней
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|