Михальченко С.
Формування хімічного складу м'якоті туш бугайців разних порід в онтогенезі
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Михальченко С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 10-13.
Шифр: 46.03 УДК: 636.2.033.084:637.5 ББК: 46.03+36.92
Є складовою частиною документа: Тваринництво України
| Назва головного документа: | Тваринництво України |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 6 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.0 Скотарство. Велика рогата худоба/ 46.03 Породи ВРХ
- Ключові слова/ П/ По/ пор.../ породи, породы/ породи ВРХ, породы КРС
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій худоби, убой скота
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо великої рогатої худоби (ВРХ), мясо крупного рогатого скота (КРС)
- Ключові слова/ Б/ Бу/ бугайці, бычки
- Ключові слова/ О/ Он/ онтогенез, онтогенез
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування/ 636.084 Годування тварин
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.2 Велика рогата худоба/ 636.2.033 М'ясні породи великої рогатой худоби
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні породи ВРХ, мясные породы КРС
- БД(П) Породи с/г тварин/ Породи ВРХ
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|