Кравченко О.І.
Оцінка якості туш свиней в Україні
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Кравченко О.І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 22-23.
Шифр: 46.5 УДК: 636.4.033 ББК: 46.5-26
Є складовою частиною документа: Свинарство України
| Назва головного документа: | Свинарство України |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свині, свиньи
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість туш, качество туш
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо свиней, мясо свиней
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація продукції тваринництва, стандартизация продукции животноводства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.4 Свинi
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.03 Тварини, яких розводять або утримують для одержання харчової або інших видів продукції (продуктивність). Сільсько/ 636.033 Тварини, яких утримують на забій, для одержання м'яса та сала. Тварини м'ясної породи. Відгодована худоба. Вихід
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.5 Свинарство/ 46.5-26 Морфологія, анатомія, гістологія свиней
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забійні якості, убойные качества
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты/ стандарти якості, стандарты качества
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість субпродуктів, качество субпродуктов
|