укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Дудяк І.Д., Нікончук Н.В.
Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять із курсу "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" Ч. II
Вид документа:
Методичний посібник
Рiк видання:
2003
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МДАУ
Автор:
Дудяк І.Д., Нікончук Н.В.
Авторський знак:
Д81
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
46 с.
Шифр:
36
УДК:
631.57
ББК:
36
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
для студ. агрономічного факультету спец. 6.130100 "Агрономія"
Відомості про відповідальність
:
Агрономічний факультет
Загальна інформація
Ціна
:
5,00 грн.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва/ Дудяк І.Д.
БД Наукові праці МНАУ/ Агрономічний факультет/ Кафедра виноградарства та плодоовочівництва/ Нікончук Н.В.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 631Загальна характеристика сiльського господарства/ 631.5 Сiльськогосподарськi роботи. Агротехніка/ 631.57 Продукти, побічні продукти та напівготові продукти
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Чз
5
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'