укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Сухенко В.
Підвищення довговічності різальних інструментів м'ясоподрібнювальних машин
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Сухенко В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 30-32.
Шифр:
36.92
УДК:
637.513.2
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2012
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка м'яса, переработка мяса
Ключові слова/ М/ Ма/ маш.../ машини, машины/ машини для переробки м'яса, машины для переработки мяса
Ключові слова/ П/ По/ под.../ подрібнювачі, измельчители/ подрібнювачі м'яса, измельчители мяса
Ключові слова/ П/ Пі/ під.../ підвищення зносостійкості, повышение износостойкости
Ключові слова/ З/ Зн/ зношення, износ
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)/ 637.513.2 Устаткування боєнь, різниць
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'