Продовольча індустрія АПК
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2012
Мова: Українська Обсяг: 47 с.
Шифр: 65.32 УДК: 338.43 ББК: 65.32-4
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
- Сухенко В., Матиящук А., Сухенко Ю. Енергозберігаючий спосіб заморожування м'яса. - С. 25-27.
- Рябоконь В., Осьмак Т., Савченко О. Збалансованість згущених молочних консервів. - С. 15-17.
- Пешук Л., Галенко О., Штик І. Іноваційні м'ясні продукти - здоров'я і довголіття. - С. 18-21.
- Пученкова С., Виннов А. Протеї в кулінарній рибній продукції. - С. 12-14.
- Засєкін Д., Штонда О., Шаповал Є. Фарш для напівкопчених ковбас з колагеновим напівфабрикатом. - С. 33-35.
- Туніцька А., Сидоренко О. Якість та безпечність комбінованих структуроутворювачів. - С. 39-40.
Теми документа
|