Пешук Л., Галенко О., Штик І.
Іноваційні м'ясні продукти - здоров'я і довголіття
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Пешук Л., Галенко О., Штик І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 18-21.
Шифр: 36.92 УДК: 637.521 ББК: 36.924
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо птиці, мясо птицы
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.924 Виробництво м'ясних напівфабрикатів
- Ключові слова/ С/ Ст/ стр.../ стра.../ страуси, страусы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.521 Напівфабрикати та їх виробництво
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека м'ясопродуктів, безопасность мясопродуктов
- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційний.../ інноваційний продукт, инновационный продукт
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо страусів, мясо страусов
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|