Кісєль С.
Порівняння національної законодавчої бази України та Європейського Союзу щодо безпечності харчової продукції
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Кісєль С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 57-61.
Шифр: 30ц УДК: 006.35:349.42 ББК: 30ц+67.307.3
Є складовою частиною документа: Стандартизація. Сертифікація. Якість
| Назва головного документа: | Стандартизація. Сертифікація. Якість |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ А/ Аг/ аграр.../ аграрне.../ аграрне право, аграрное право
- Ключові слова/ У/ Ук/ україн.../ Україна, Украина, Ukraine
- Ключові слова/ Є/ Єв/ європейський.../ Європейський Союз, ЄС, Европейский Союз, ЕС, European Union, EU
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 67 Держава і право. Юридичні науки/ 67.3 Галузі права/ 67.307 Земельне право. Екологічне право, Аграрне право/ 67.307.3 Аграрне право
- Ключові слова/ З/ За/ зак.../ законодавча база, законодательная база
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.3 Стандарти в цілому. Стандарти відповідно до їх природи (змісту) і значимості/ 006.35 Стандарти в узькому розумінні слова
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 34 Право. Юриспруденцiя/ 349 Спеціальні галузі права змішаного характеру/ 349.4 Земельне право. Право планування населенних пунктiв/ 349.42 Аграрне право
- БД Нормативно-законодавча база/ Роз'яснення
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова продукція, пищевая продукция
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продуктів харчування, качество продуктов питания
|