Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І., Нагорна Н.М.
Сучасні технологічні особливості виробництва делікатесних м'ясних продуктів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І., Нагорна Н.М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 8-10.
Шифр: 36.92 УДК: 637.525 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 6-7 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні деликатеси, мясные деликатесы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.525 Консервовані, сушені, копчені види м'ясопродуктів (за вийнятком ковбасних виробів)
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічні.../ технологічні процеси, технологические процессы
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні вироби, мясные изделия
- Ключові слова/ Д/ Де/ дел.../ делікатесні м'ясні продукти, деликатесные мясные продукты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|