укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2012
Мова:
Українська
Обсяг:
43 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Баль-Прилипко Л., Мельничук С. Біотехнологічні прийоми у виробництві м'ясних продуктів нового покоління
. - С. 8-12.
Отченашко В., Слободянюк Н. Вихід та харчова цінність м'яса перепелів за використання комбікормів з різними рівнями енергії
. - С. 35-38.
Ємцев В. Конкурентоспроможність підприємств АПК України: можливі напрями розвитку
. - С. 4-7.
Горбатенко А.А. Нормативно-технічне регулювання використання геоінформаційних систем для агросфери
. - С. 39-41.
Міронова А., Романчук І., Крушельницька Н., Недорізанюк О., Бадаєв О. Переробка молочної казеїнової сироватки із застосуванням ультрафільтрації
. - С. 21-23.
Шугай М., Кігель Н. Проблема якості сиру, якщо молоко забруднене
. - С. 27-30.
Редичкина О. Сырокопченые фокусы
. - С. 42-47.
Гунько С. Технологія виготовлення квашеної капусти
. - С. 31-34.
Бобер А. Якість гранульованого хмелю після тривалого зберігання
. - С. 16-18.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'