Тыбурцы А., Васяк П., Цегелка А.
Применение композитных защитных покрытий для поверхностей колбас с различным содержанием влаги
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Тыбурцы А., Васяк П., Цегелка А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 34-39.
Шифр: 36.81 УДК: 621.798.18 ББК: 36.818
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.818 Тара, пакування та пакувальні матеріали. Розлив, фасування. Маркування харчових продуктів.
- Ключові слова/ О/ Об/ обо.../ оболонки ковбасні, оболочки колбасные
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 621 Загальне машинобудування. Ядерна технологiя. Електротехнiка. Машинобудування/ 621.7 Технологiя механiчної обробки в цiлому: процеси, iнструменти, машини та обладнання/ 621.79 З'єднання матеріалів. Обробка та остаточна обробка поверхні. Складування та зберігання. Пакування та пакувальні машини/ 621.798 Пакування та пакувальне обладнання. Тара, контейнери, матеріали, машини тощо/ 621.798.1 Тара. Контейнери. Обгорткові пакувальні матеріали. Види упаковок/ 621.798.18 Оболонки та інші види спеціальних упаковок
- Ключові слова/ В/ Во/ вол.../ волога, влага
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні оболонки, колбасные оболочки
- Ключові слова/ Е/ Ем/ емульсійне покріття ковбас, эмульсионное покрытие колбас
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
|