Вербицкий С.Б.
Прохлада, ветер и время
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Вербицкий С.Б. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 62-65.
Шифр: 36.92 УДК: 637.523.38 ББК: 36.927
Аннотацiя: | Сушка сыровяленых и сырокопченых колбас в климатических камерах.
| Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси сиров'ялені, колбасы сыровяленые
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси сирокопчені, колбасы сырокопченые
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас/ 637.523.3 Устаткування для виробництва ковбас/ 637.523.38 Сушильні камери. Коптильні камери
- Ключові слова/ С/ Су/ суш.../ сушіння, сушка/ сушіння ковбас, сушка колбас
- Ключові слова/ К/ Кл/ клі.../ клімат, климат/ кліматичні камери, климатические камеры
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для виробництва ковбас, оборудование для производства колбас
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|