укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2012
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
30 с.
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Прянишников В.В., Старовойт Т.Ф., Леонова А.В., Ильтяков А.В. Применение эмульсии из куриной шкурки в мясных технологиях
. - С. 22-23.
Димитрієвич Л.Р., Степанова Т.М. Розвиток концепції харчових волокон як складової раціону людини
. - С. 13-14.
Баль-Прилипко Л.В., Бабенко Я.І. Фізико-хімічні властивості розсольних композицій для м'ясних продуктів
. - С. 24-27.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 8-9
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'