головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Баль-Прилипко Л.В., Бабенко Я.І.
Фізико-хімічні властивості розсольних композицій для м'ясних продуктів

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л.В., Бабенко Я.І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 24-27.
Шифр: 36.92 УДК: 637.52 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Мясное дело
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Мясное дело
 Дата видання головного документа:2012
 Номер частини головного документа:№ 8-9
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'