Баль-Прилипко Л., Мельничук С.
Біотехнологічні прийоми у виробництві м'ясних продуктів нового покоління
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л., Мельничук С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 8-12.
Шифр: 36.92 УДК: 632.752:001.895 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біотех.../ біотехнології, биотехнологии
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 001 Наука та знання в цiлому. Органiзацiя iнтелектуальної працi/ 001.8 Методологія/ 001.89 Організація наукової та науково-дослідної роботи/ 001.895 Інновації
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека м'ясопродуктів, безопасность мясопродуктов
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біотех.../ біотехнологічний спосіб виготовлення, биотехнологический способ приготовления
- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інновації, инновации/ інновації в харчовому виробництві, инновации в пищевой промышленности
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ екологіч.../ екологічна.../ екологічна безпека, экологическая безопасность/ екологічна безпека продукції, экологическая безопастность продукции
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|