Міронова А., Романчук І., Крушельницька Н., Недорізанюк О., Бадаєв О.
Переробка молочної казеїнової сироватки із застосуванням ультрафільтрації
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Міронова А., Романчук І., Крушельницька Н., Недорізанюк О., Бадаєв О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 21-23.
Шифр: 36.95 УДК: 637.142.2 ББК: 36.955
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.955 Виробництво кисломолочних продуктів
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сироватка, сыворотка
- Ключові слова/ У/ Ул/ ультрафільтрація, ультрафильтрация
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конц.../ концентрат, концентрат
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.14 Оброблене молоко/ 637.142 Концентроване молоко/ 637.142.2 Конденсоване, згущене молоко, вершки, сироватка та ін. молочні продукти
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна сироватка, молочная сыворотка
- Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізико-хімічні показники, физико-химические показатели
|