Редичкина О.
Сырокопченые фокусы
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Редичкина О. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 42-47.
Шифр: 36.92 УДК: 637.523 ББК: 36.927
Аннотацiя: | В статье рассматривается соотношение цены и качества сырокопченных колбас. | Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси сирокопчені, колбасы сырокопченые
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість ковбас, качество колбас
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ Д/ Де/ дел.../ делікатесні м'ясні продукти, деликатесные мясные продукты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|