укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2012
Мова:
Українська
Обсяг:
47 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Усов Д., Панасюк О., Леонова Б. Альтернативні прийоми в технології переробки м'яса
. - С. 18-21.
Ємцев В. Конкурентне середовище та його вплив на розвиток м'ясопереробних підприємств
. - С. 4-8.
Галенко О. Мікроструктура кальційвмісної сировини для м'ясопродуктів
. - С. 28-30.
Григоренко С., Попова В., Фефелов А., Боровикова Н. Радиоэлектронный способ оценки спирта пищевого
. - С. 8-11.
Завадська О., Бобось І. Сушіння - ефективний спосіб переробки моркви
. - С. 34-37.
Баль-Прилипко Л., Савченко О. Технологічна доцільність виготовлення м'яких сирних продуктів методом термокислотної коагуляції
. - С. 12-15.
Васюкова А., Родина Е., Мушин П. Функциональные свойства мясного фарша с применением белковых блюд
. - С. 15-18.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'