головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Баль-Прилипко Л., Савченко О.
Технологічна доцільність виготовлення м'яких сирних продуктів методом термокислотної коагуляції

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л., Савченко О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 12-15.
Шифр: 36.95 УДК: 637.33 ББК: 36.958
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання головного документа:2012
 Номер частини головного документа:№ 6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'