укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Галенко О.
Мікроструктура кальційвмісної сировини для м'ясопродуктів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Галенко О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 28-30.
Шифр:
36.92
УДК:
637.523
ББК:
36.927
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2012
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
Ключові слова/ К/ Ка/ кал.../ кальцій, кальций
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна сировина, мясное сырье
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопродукти, мясопродукты
Ключові слова/ Г/ Ге/ гер.../ геродієтичне харчування, геродиетическое питание
Ключові слова/ Р/ Ра/ рак, рак/ раковини рапана, раковины рапана
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'