Сабиров А.В.
Исследование влияния растительной добавки из квашеных овощей на качественные показатели мясных изделий
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Сабиров А.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 21-24.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5.03 ББК: 36.924
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.924 Виробництво м'ясних напівфабрикатів
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- Ключові слова/ І/ Ін/ інг.../ інгредієнти, ингредиенты
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів
- Ключові слова/ Р/ Ро/ роз.../ розсол, рассол
- Ключові слова/ Я/ Як/ якісні показники, качественные показатели
- Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинні.../ рослинні інгредієнти, растительные ингредиенты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні вироби, мясные изделия
- Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинна добавка, растительная добавка
- Ключові слова/ О/ Ов/ овочі, овощи/ овочі квашені, овощи квашенные
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|