укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Скидан В.О.
Технологічні аспекти переробки рису
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Скидан В.О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 51-53.
Шифр:
36.82
УДК:
664.69
ББК:
36.823
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2012
Номер частини головного документа
:
№ 10
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.823 Круп'яне виробництво
Ключові слова/ Р/ Ри/ рис, рис
Ключові слова/ К/ Кр/ кру.../ круп'яне виробництво, крупяное производство
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.69 Макаронні вироби. Зернові харчові продукти
Ключові слова/ К/ Кр/ кру.../ круп'яні культури, крупяные культуры
Ключові слова/ Р/ Ри/ рис, рис/ рис пропарений, рис пропаренный
Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка рису, переработка риса
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'