укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Технологія виробництва м'яса і м'ясопродуктів: методичні рекомендації для виконання лабораторно-практичних робіт
Вид документа:
Методичний посібник
Рiк видання:
2013
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МНАУ
Авторський знак:
Т38
Мова:
Українська
Обсяг:
62 с.
Шифр:
36.92
УДК:
637.5
ББК:
36.92
Електронна версія документа:
http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2013/Striha_L.TVMM_Lab_pr.pdf
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
для студ. ОКР "Спеціаліст", "Магістр" спец. 7.09010201, 8.09010201 "ТВППТ"
Відомості про відповідальність
:
уклад. Л. О. Стріха, І. В. Назаренко
Загальна інформація
Ціна
:
9,85 грн.
Супроводжувальні матеріали
:
Ел. версія
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консерви, консервы
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консервне виробництво, консервное производство
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Стріха Л.О.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
Ключові слова/ Д/ Де/ дег.../ дегустація, дегустация
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для лабораторних занять
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання практичних робіт
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
А
4
0
Ф2
1
0
Чз
5
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'