укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Жигунов Д.А.
Исследование технологических свойств современных сортов пшеницы Украины. III. Размолоспособность зерна
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Жигунов Д.А.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 16-19.
Шифр:
36.82
УДК:
664.73
ББК:
36.823.0
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2012
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерно, зерно
Ключові слова/ С/ Со/ сор.../ сорти, сорта/ сорти пшениці, сорта пшеницы
Ключові слова/ К/ Кр/ кру.../ круп'яне виробництво, крупяное производство
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.73 Подрібнення зерна. Розмелювання
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічна.../ технологічна якість, технологическое качество
Ключові слова/ Т/ Тв/ тверда пшениця, твердая пшеница
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.823 Круп'яне виробництво/ 36.823.0 Окремі процеси круп'яного виробництва. (лущення зерна, подрібнення, шліфування, полірування, плющення та ін.)
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка зерна
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'