Столярчук П., Остап'юк С.
Ідентифікація та аналіз мікробіологічних небезпечних чинників при виробництві молочної продукції
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Столярчук П., Остап'юк С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 52-58.
Шифр: 36.95 УДК: 637.1.07:579 ББК: 36.95+28.4
Є складовою частиною документа: Стандартизація. Сертифікація. Якість
| Назва головного документа: | Стандартизація. Сертифікація. Якість |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 6 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- ББК/ 2 Природничі науки/ 28 Біологічні науки/ 28.4 Мікробіологія. Вірусологія
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна сировина, молочное сырье
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молочних продуктів, производство молочных продуктов
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікрофлора, микрофлора
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молочної продукції, качество молочной продукции
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологічний контроль, микробиологический контроль
- УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 579 Мiкробiологiя
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.07 Перевірка, випробування, аналіз тваринницької продукції
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясомолочна продукция, мясомолочная продукция
|