Березова С.С., Матусевич Є.Є.
Впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Березова С.С., Матусевич Є.Є. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 60-62.
Шифр: 30ц УДК: 006.015.8:664 ББК: 30ц+36-9
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.01 Теорія, принципи, основи і цілі стандартизації/ 006.015 Цілі стандартизації/ 006.015.8 Безпека
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-9 Харчові продукти. Товарознавство, експертиза
|