Зайчук Т. О.
Стратегічний маркетинг органічних продуктів харчування
Вид документа: Монографія
Рiк видання: 2012 Мiсце видання: К. Видавництво: КНЕУ
Автор: Зайчук Т. О. Авторський знак: З-17 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 265 с.
Шифр: 65.30 УДК: 338.439.52(043) ББК: 65.30
| Додаткові відомості щодо назви: | моногр. |
Теми документа- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості
- Ключові слова/ Г/ Гр/ гро.../ громад.../ громадське харчування, общественное питание
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ пром.../ промислові.../ промисловість, промышленность
- Ключові слова/ Е/ Еф/ ефективність, эффективность/ ефективність виробництва, эффективность производства/ ефективність виробництва продуктів харчування, эффективность производства продуктов питания
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти харчування, продукты питания/ продукти харчування з сої, продукты питания из сои
- Ключові слова/ Т/ То/ тор.../ торгівля, торговля/ торгівля продуктами харчування, торговля пищевыми продуктами
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ екологіч.../ екологічно.../ екологічно чисті продукти харчування, экологично чистые продукты питания
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.5 Питання ринку, торгівлі та розподілу в продовольчому виробництві та постачанні/ 338.439.52 Торгівля продуктами харчування як засіб заохочення розвитку харчової промисловості та сільськогосп. виробн.
- БД(П) Біоекономіка/ Продовольча безпека
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
145726 |
|
1 |
0 |
|