Гавриш А.В., Шевченко О.Є., Нєміріч О.В.
Морозиво підвищеної харчової цінності
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Гавриш А.В., Шевченко О.Є., Нєміріч О.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 12-14.
Шифр: 36.95 УДК: 663.67 ББК: 36.956
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 11-12 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ Мо/ мор.../ морозиво, мороженое
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.956 Виробництво морозива
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво морозива, производство мороженого
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.6/.8 Вода для напоїв, та iнших промислових призначень. Мiнеральнi води. Лiкувальнi води. Морозиво/ 663.6 Вода для напоїв та інших промислових призначень. Мінеральні води. Лікувальні води. Харчовий лід. Морозиво/ 663.67 Харчовий лід. Морозиво
- Ключові слова/ Г/ Гл/ глазур шоколадна, глазурь шоколадная
- Ключові слова/ Г/ Гл/ глазур кондитерська, глазурь кондитерская
- Ключові слова/ О/ Ор/ орган.../ органічні.../ органічні сполуки, органические соединения/ органічні сполуки йоду та заліза, органические соединения йода и железа
|