Гловацька О.
Молочні продукти - користь чи шкода? (Методичні рекомендації населенню)
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Гловацька О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 29-35.
Шифр: 36.95 УДК: 637.1 ББК: 36.95
Є складовою частиною документа: Безпека життєдіяльності
| Назва головного документа: | Безпека життєдіяльності |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека молочних продуктів, безопасность молочных продуктов
- Ключові слова/ М/ Мо/ мор.../ морозиво, мороженое
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|