Сухенко В.Ю., Старкова Е.Р., Сухенко Ю.Г.
Ефективність використання рослинних консервантів для м'ясопродуктів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Сухенко В.Ю., Старкова Е.Р., Сухенко Ю.Г. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 7-9.
Шифр: 36.927 УДК: 637.523 ББК: 36.927
Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- Ключові слова/ В/ Во/ вод.../ водорості, водоросли
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси варені, колбасы вареные
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова цінність, пищевая ценность
- Ключові слова/ Т/ Те/ тер.../ термін, срок/ термін зберігання, срок хранения
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопродукти, мясопродукты
- Ключові слова/ О/ Ол/ олія, масло/ олія рослинна, масло растительное
- Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинні.../ рослинні консерванти, растительные консерванты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|