Погожих М.І., Євлаш В.В., Нєміріч О.В., Гавриш А.В., Максименко А.Є.
Технологія сушеного м'яса
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Погожих М.І., Євлаш В.В., Нєміріч О.В., Гавриш А.В., Максименко А.Є. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 26-28.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5.034 ББК: 36.924
Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.924 Виробництво м'ясних напівфабрикатів
- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты/ напівфабрикати м'ясні, полуфабрикаты мясные
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні напівфабрикати, мясные полуфабрикаты
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість напівфабрикатів, качество полуфабрикатов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів/ 637.5.034 Консервування димом. Сушіння, копчення м'яса
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво напівфабрикатів, производство полуфабрикатов
- Ключові слова/ С/ Су/ суш.../ сушене м'ясо, сушеное мясо
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|